Avantaje - Turnul de invatare ofera posibilitatea copilului sa fie independent fiind angrenat in activitati zilnice precum gatitul, spalatul vaselor, spalatul pe dinti. Cu ajutorul acestui turn copilasul poate sa faca aceste lucruri de la nivelul unui adult.

Creste impreuna cu copilasul tau!

Treapte de sprijin pe care sta micutul se poate regla usor si rapid pe trei nivele diferite de inaltime 20 – 33 – 47 cm (masurat de la podea)

Ofera parintilor mai multa libertate de miscare acestia nefiind obligati sa mai faca lucrurile cu o singura mana. Copilul fiin in siguranta langa parinte, acesta se poate concentra mai mult pe ceea ce face invatandu-l pe cel mic in acelasi timp prin propriul exemplu. Fiind la acelasi nivel ca parintele, cel mic va incerca sa imite si incetul cu incetul va deveni tot mai bun la activitatile zilnice.

Siguranta:

Copilul este asigurat in toate cele patru laturi iar urcatul sau coboratul pe turn se poate face foarte usor si fara probleme.

Siguranta pe care o ofera turnul de invatare nu presupune ca cel mic poate fi lasat nesupravegheat. Un adult trebuie sa supravegheze intotdeauna copilul cand este asezat in turnul de invatare

100% ecologic – confectionat in totalitate din materiale naturale (lemn masiv de pin)

Dimensiuni: 90 cm inaltime, 39 cm latine, 48 cm adancime

inaltime reglare trepte: 20 – 33 – 47 cm (fata de podea)

Confectionat din lemn masiv in Uniunea Europeana

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Turn de invatare ajustabil Learning Tower tip Montessori

  • Producător: Springos
  • Cod produs: KCH01
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • 579,00LEI
  • 399,00LEI